10 December 2011

Can I Count On You?

okay, guys. tengok tajok pun dah rasa pelik. today, Yaya nak cer pasal seseorang nih. Yaya sayang orang ni sangat-sangat. dia lelaki. ehh! sukati jak. bukan kekasih hati Yaya, but someone yang Yaya pernah rapat. actually HOLIDAYS yang membuatkan Yaya teringat kat nya. dulu setiap cuti akhir tahun, mekduak akan tidur di kampung sepanjang-panjang cuti. arum bulak tek ehh. semua yang Yaya polah di kmpg Yaya akan ingat kat nya. mun mkn ingat nya, tidur, raon, mandik, ga org main bola. ee. dulu semua yaa Yaya buat dengan nya. sedihh gila bila ingat nya. Yaya baca magazines pun ingat nya. Yaya miss him so much. ohyaa. mesti korang hairan, ne nuju orang yaa. orang ya sik g cne-cne pun. just Yaya dah lama sangat sik jumpa nya. nya pun dah sik kdak dolok. nya ngan life nya, Yaya ngan life Yaya. dolok bagai isi dengan kuku. kulu kile bersama. orang yaa berumur 16 tahun this year. name? sorry. tak nak Yaya nyatakan. kalau boleh, Yaya mok nya kembali. ehhh, nya ya cousin Yaya okay. i miss him. okay lahh. hopes nya ingat kat Yaya. siann tengok Yaya. tapi Yaya memang bodoh. Yaya still ingat ngan orang yang langsung dah sik dulik Yaya gik. apa-apa pun, wish him good luck for SPM next year. okay. assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment