9 December 2011

Exposition

heyy guys.  Yaya molah blog baru. actually Yaya dah lupa email & password yang lama yaa. so penyelesaiannya, Yaya buatlah yang baru. plus, sekarang tuk kan cuti. Yaya ada masa untuk online & berpeluang menggunakan laptop sepenuh masa. tapi Yaya tetap jarang guna lappy sebab Yaya malas. Yaya dah tetapkan, Yaya cuma online time weekends. Walaupun tuk time cuti, Yaya sik lupa untuk study. al-maklumlah, Yaya 2012 PMR candidate. walaupun ada org kata Yaya nerd, Yaya sik kisah lah weii. sik mati pun Yaya dipadah cmya. Yaya sikmaok take it serious. Wasting my time jak beh. aih, panjang pula cerita Yaya nih. hopes next year Yaya sikda masalah dengan seniors sebab next year Yaya masuk morning session. rasa mcm sikmaok jak. apa boleh buat, nang dah rules cmya. ohyaa, hampir saja Yaya lupa. Yaya memang maok blog tok simple. jadi para-para penambah pahala, sik perlu anok keh. mun anok boleh juak lah. ni lah maok nutup mulut orang. memang jak sik pat. sekurang-kurangnya, dapat ganjaran pahala free. okay. yajak lah o. bye^^

No comments:

Post a Comment